Actueel

Counselling Magazine wordt PsychoSociaal digitaal

ma 05 dec 2016

Snelle ontwikkelingen op het gebied van digitalisering, automatisering, big data, sociale media enzovoort raken ook Counselling Magazine.Jammer dat Counselling Magazine in zijn huidige vorm stopt maar in 2017 zal Counselling Magazine voortgezet worden onder de naam PsychoSociaal digitaal. Een samenwerking met de psychosociale sector van de RBCZ. Leden van deze verenigingen zijn therapeuten die allen werken met cliënten die klachten hebben op het psychosociale vlak. Dit kunnen individuele volwassenen zijn of kinderen, pubers, gezinnen, of mensen die partners van elkaar zijn. PsychoSociaal digitaal zal in 2017 twee keer verschijnen. Zoals de naam al aangeeft uitsluitend digitaal via www.ProfessioneelBegeleiden.nl. De nieuwsbrief zal, net als Counselling Magazine eerder, zeven keer verschijnen. 

Leden van de LVPW en BETTEL krijgen PsychoSociaal digitaal als onderdeel van hun lidmaatschap en ontvangen bericht wanneer de nieuwste uitgave in hun account staat!

Kennismaken met PsychoSociaal digitaal?
Download de gratis uitgave met als thema 'Agressie - Geweld - Pesten'Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:

huub Buijssen - zaterdag 20 januari 2018

Ben heel benieuwd hoe Psychosociaal er nu digitaal uit ziet

rob smit - zondag 5 februari 2017

mooi dat er op deze manier informatie en kennis gedeeld blijft worden

rob smit - zondag 5 februari 2017

mooi dat er op deze manier informatie en kennis gedeeld blijft worden

Wim Schellekens - donderdag 12 januari 2017

Jammer dat dit blad verdwijnt. Wel begrijpelijk als je de redenen leest. Het lijkt alsof we in een afwegingstijd zitten. Het is afwachten wat blijft, komt en verdwijnt. Complimenten aan de uitgeverij die het blad zolang en zo professioneel heeft geproduceerd.Laten we hopen dat het nieuwe blad 'Psychosociaal Digitaal' een goede toekomst krijgt.