Actueel

DAG VAN DE COACH – 31 MEI 2018 – THEMA: MOED

ma 15 jan 2018

Moed biedt kracht en hoop in confrontatie met pijn, tegenslag, onzekerheid en angst. In alle gevallen gaat het over het nemen van risico’s over de grens van je comfortzone. Daarbuiten speelt lef zich af. Buiten de comfortzone speelt ook het coachtraject zich af. Dit vraagt lef, zowel van de coachee als van jou als coach. Durf je het aan?

Specialisten Andor de Rooy, Elke Geraerts en Marinka Lipsius moedigen je aan om meer lef te tonen, op persoonlijk vlak, in de organisatie en de maatschappij. Neem het heft in eigen hand en versterk de energie, productiviteit en het geluk van jou en je coachee!

De sessies belichten de vele facetten van moed voor jou als coach, als ondernemer en voor jouw coachee. Ga de uitdaging aan en kijk over de grens van jouw eigen comfortzone: fris gewaagd is half gewonnen.

Ferry Zandvliet overleefde de aanslag op concertzaal Bataclan in Parijs en had de moed om te vechten tegen angst en wantrouwen. Geef niet toe aan angst en boosheid, heb moed!

€ 30,00 korting voor: (digitale) Abonnees op het Tijdschrift voor Coaching, Tijdschrift Positieve Psychologie, LoopbaanVisie, TvOO, De Nieuwe Meso, Examens, PsychoSociaal digitaal, TA Magazine. Leden van de StiR, ICF Netherlands, NOLOC, NVO2, NOBTRA, NVTA, VITA, NVE, LVSC, NOBCO. Oud deelnemers Dag van de Coach, Congres Positieve Psychologie. Relaties van congrespartners.

Klik hier voor het volledige programma
Klik hier om u direct aan te meldenGeef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:

Emmy Simons - donderdag 8 maart 2018

Wat krijg ik als coach veel angst en boosheid aan tafel. Wat moedig ik toch vooral veel aan om door te gaan en complimenteer ik elk klein stapje. Maar ook, wat voelt dat voor mijzelf vaak als een kunstje en 'makkelijk praten'. Ik zou ook wel meer moed en lef willen hebben om de confrontatie aan te gaan in plaats van alleen maar te bemoedigen. Ik zou erg graag naar de Dag van de Coach willen !!!