Actueel

Dag van de Coach bijna uitverkocht!

di 18 jan 2011 - Jorg Winkelmolen

9 juni 2011 vindt de jaarlijkse Dag van de Coach plaats georganiseerd door het Tijdschrift voor Coaching. Het thema van deze dag is “CoachZaken”. In het plenaire ochtendgedeelte gaan Harry Starren (Algemeen directeur van de Baak, Management Centrum VNO-NCW),  dr. Jan Auke Walburg (Voorzitter Raad van Bestuur Trimbos-instituut), prof. Paul Iske (Chief Dialogues Officer ABN AMRO Bank, Professor Open Innovation Maastricht University) en Marijke Lingsma (Directeur van Coachboulevard, Coach van het Jaar 2008) onder leiding van dagvoorzitter dr. Ben Tiggelaar in debat over diverse stellingen rond het thema ondernemerschap.


         v.l.n.r.: dr. Ben Tiggelaar, dr. Jan Auke Walburg, prof. Paul Iske, Harry Starren, Marijke Lingsma, Rudy Vandamme 

Na de lunch zullen 10 auteurs van succesvolle boeken over ondernemerschap hun sessie verzorgen. Klik hier voor de auteurs die in aanmerking komen voor het verzorgen van hun sessie!

De afsluiting zal verzorgd worden door Rudy Vandamme. Vandamme is zelfstandig onderzoeker, schrijver en leraar. Hij levert o.a. een bijdrage aan het ontwikkelen van vernieuwde vormen van communicatie, samenleven, hulpverlening en management. Uiteraard is de gehele dag de uitgebreide informatiemarkt toegankelijk en heeft u in de diverse pauzemomenten voldoende tijd om te netwerken.

Klik hier voor meer informatie & aanmelden