Actueel

Gratis proefnummer Tijdschrift voor Ontwikkeling in Organisaties

di 01 mrt 2011 - Jorg Winkelmolen

Tijdschrift voor Ontwikkeling in Organisaties (TvOO)
Leren   |  Talent   |   Werk

  • is een toonaangevend onafhankelijk vakblad op het gebied van Human Resource Development en richt zich op diegenen die zich individueel, groepsgewijs of beleidsmatig bezighouden met en geboeid worden door de ontwikkeling van mensen in relatie tot werk, opleiden, trainen, leren en presteren.
  • bedient een groot netwerk van bevlogen professionals, waarbij het actief stimuleren van groei en ontwikkeling in het vakgebied voorop staat. Het vakblad is daarbij ook een klankbord voor bedrijven, wetenschap en overheid op zowel nationaal als internationaal niveau.  
  • brengt inspiratie, professionalisering, visie, verbondenheid en de mogelijkheid om te delen en doet dat op een authentieke en mooi vormgegeven manier.

Met verrassende interviews, luchtige artikelen, informatieve recensies en kritische beschouwingen informeert HRDprofessioneel over wetenschappelijk onderzoek en maatschappelijke trends die het vak vorm en inhoud geven. Heldere beschrijvingen van methoden en casuïstiek geven concrete handvatten voor de dagelijkse praktijk. Nieuwe media zoals Twitter, LinkedIn, Facebook en nieuwsbrieven zullen naast het tijdschrift een belangrijke rol spelen bij het informeren van de achterban over actualiteiten.

De eerste uitgave verschijnt medio maart met als thema Verbinding. In deze uitgave o.a.:
- Agnes Zandvliet over High Impact Learning
- Margreeth Kloppenburg over de professional als rasverbinder
- Interview met leiderschapsgoeroe Robert Quinn
- Albert Kampermann over zin en onzin van competentiemanagement
- Interview met Joseph Kessels, oprichter van Kessels & Smit
- Storytelling

Vraag een gratis proefnummer aan voor vrijdag 4 maart en ontvang de maartuitgave!