Actueel

Weggeefactie: ECHT, Een frisse kijk op wie je (niet) bent

Een krachtig boek over de werkelijke betekenis van ‘jezelf zijn’ dat uitnodigt tot vrijheid, integriteit en heelheid

di 15 mrt 2022

"Wees jezelf," zeiden ze. "Dat wil ik zijn," zei ik. "Maar wie ben ik?"
Heb je ooit gemerkt dat wat je denkt over wie je bent, hoe je zou moeten zijn, verandert? Dat is omdat ons idee van wie we zijn wordt gecreëerd in het denken, en de aard van het denken is verandering. Als je hier helderder naar kijkt, beland je in een adembenemende verkenning van wat waar is over ons. We ontdekken wat permanent is, onveranderlijk. En dat is nooit wat we denken.

In het eerste deel van ECHT kijkt Clare Dimond naar alles wat niet waar kan zijn over wie we zijn. Ze kijkt naar wat voorbijgaand en altijd in verandering is, zoals onze gedachten, gevoelens, overtuigingen, onzekerheden, gewoonten, stress. En dat laat één belangrijke vraag over: wie zijn we? In het tweede deel onderzoekt Dimond wat er overblijft als ons gedachte-gecreëerde idee van het zelf uiteenvalt. Ze verkent wat constant is, voorbij denken en geloven. Hierdoor komen we dichter bij de waarheid. We ervaren meer vrijheid, integriteit en heelheid dan we ooit voor mogelijk hadden gehouden.

 

In samenwerking met uitgeverij Samsara mogen we drie exemplaren van dit boek weggeven. Deze weggeefactie loopt tot en met woensdag 30 maart. Winnaars worden via email geinformeerd. 

 

Klik hier om mee te doen aan deze weggeefactie.