Actueel

Weggeefactie: Moederhart vol rouw en liefde

di 16 mrt 2021

Moederhart vol rouw en liefde is geschreven voor iedereen met verlies. De afzonderlijke hoofdstukken vormen een collage van rouw, ter inspiratie, troost en steun van anderen. Het is ook een handreiking naar hulpverleners in jeugdzorg en rouw. Het boek is licht geschreven met soms een vleugje humor. De liefde en verbinding blijven bestaan, daar verandert de dood niks aan. Manu Keirse schreef het voorwoord: "Ik zou wensen dat dit boek bij veel mensen binnen mag komen. Het is een getuigenis van leven, ook al gaat het over sterven."
 

Elsbeth Kuysters (1962) is schrijfster, coach en 29 jaar werkzaam als bedrijfspsycholoog in haar eigen coachingspraktijk AMON. Ze schrijft blogs en artikelen over rouw, verlies en arbeid en gezondheid. Na het verlies van haar dochter Sara in 2017, is ze aangesloten bij 113 als freelance preventietrainer. Tevens is ze mede-oprichtster van de Stichting Saarisnietgek, die ten doel heeft om openheid te bevorderen rondom mentale klachten voor jongeren vanaf 10 jaar.

 

In samenwerking met uitgeverij Elikser mogen we twee exemplaren van dit boek weggeven. De weggeefactie loopt tot en met  woensdag 31 maart. Winnaars worden per e-mail geïnformeerd.

 

Klik hier om mee te doen aan deze weggeefactie

 

 

Let op reacties via onderstaand veld worden niet meegenomen