Actueel

Weggeefactie: Natriltijd

di 10 nov 2020

Natriltijd is geschreven voor iedereen die geconfronteerd wordt met stormen in het leven, voor mensen die moeten buigen voor het lot waar ze niet om gevraagd hebben. Daarnaast is het een houvast voor professionals in de gezondheidszorg, hulpverlening, het bedrijfsleven en onderwijs. En voor professionals die zelf door zware stormen getroffen werden, zoals de zorgverleners tijdens de coronacrisis.

Riet Fiddelaers-Jaspers verbindt zich al ruim vijfentwintig jaar met mensen die een grote storm in hun leven meemaken. Ze is zeer betrokken bij mensen en organisaties die een ingrijpende gebeurtenis meemaken en het leven weer willen oppakken. Dat doet ze met heel hart hart als rouw- en traumatherapeut maar op de eerste plaats als mens.  

In samenwerking met uitgeverij Circle Publishing mogen we drie exemplaren van dit boek weggeven. De weggeefactie loopt tot en met dinsdag 24 november. Winnaars worden woensdag 25 november per e-mail geïnformeerd. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

 

Klik hier om mee te doen aan deze weggeefactie.

 

 Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:

Midland - donderdag 4 maart 2021

Zoek een lening om uw bedrijf nieuw leven in te blazen, of het nu een project is of u om een andere reden geld nodig heeft of wat u maar wilt. Wij staan klaar om iedereen die recht heeft op restitutie een lening te verstrekken. Vertel me de omvang van uw leningaanvraag en de lengte ervan. Neem dan contact met mij op. / E-mail: creditmidland@gmail.com https://midsetloanfirm.webs.com/ whatsapp: +48732104284 Middelgrote leningfirma

Midland Credit Home - donderdag 4 maart 2021

Zoek een lening om uw bedrijf nieuw leven in te blazen, of het nu een project is of u om een andere reden geld nodig heeft of wat u maar wilt. Wij staan klaar om iedereen die recht heeft op restitutie een lening te verstrekken. Vertel me de omvang van uw leningaanvraag en de lengte ervan. Neem dan contact met mij op. / E-mail: creditmidland@gmail.com https://midsetloanfirm.webs.com/ whatsapp: +48732104284 Middelgrote leningfirma

CARAMEL JOHNSON - vrijdag 29 januari 2021

HILLTOP FINANCIERINGSLENINGEN Ben je toegegeven waar je leningen kunt krijgen, zoek dan niet verder en neem gewoon contact met ons op via hilltopfinancefirm@gmail.com voor een geweldige leningaanbieding. Een lening om uw schuld gemakkelijk af te lossen? Een lening om het soort bedrijf te starten dat u wilt doen? Een lening voor educatieve doeleinden? Een lening om een ??appartement te kopen? Een lening om deze droomauto te kopen? Zoek niet verder, HILLTOP FINANCE biedt leningen aan Geen verborgen betalingen van 1.000 tot 20.000.000 EUR / USD / POND Bij een zeer lage participatiegraad van 3% We hebben een netwerk voor kredietverstrekking en levering gecreëerd financiële hulp aan klanten wereldwijd. We streven ernaar om onze standaard van uitmuntendheid te handhaven Onze diensten aanbieden op elk moment van de dag. We geven een lening aan degenen die financiële ondersteuning nodig hebben in termen van 1 op 20 jaar Onze diensten omvatten ook . echte financiering . investeerder in onroerend goed, . bouwleningen, . leningen voor het opstarten van bedrijven, . hypotheek . Consumentenleningen, . FHA-leningen, . persoonlijke leningen, . autoleningen en etc. Neem contact met ons op als u een lening of financiële ondersteuning nodig heeft e-mail: hilltopfinancefirm@gmail.com e-mail: hilltop@outlook.com whatsapp: +1954417 1149 Met een warme overweging

Sandra - maandag 14 december 2020

Waardevol boek voor alle zorgverleners die met Covid te maken hebben gehad, maar ook voor iedereen die een heftige gebeurtenis heeft meegemaakt.

Annette Perino - zaterdag 5 december 2020

Waardevol voor zorg en hulpverleners. Van bijzondere waarde voor de doorontwikkeling van de persoonlijke professionaliteit

Mieke Peijnenburg - dinsdag 24 november 2020

Heel bijzonder om te ervaren, dat ook stormen weer voorbij gaan en dat bomen dieper gaat wortelen om ook weer nieuwe stormen te kunnen doorstaan.

Patricia van der Most - vrijdag 20 november 2020

Zelf heb ik al heel wat stormen mee gemaakt, maar met mijn vrijwilligerswerk voor Slachtofferhulp begeleidt ik mensen een klein stukje in hun proces om weer in hun eigen kracht te komen staan. Dit boek zal mij zeker helpen om dat nog beter te doen!?!

Jolanda Beets-Boersen - donderdag 19 november 2020

Pakkende titel, na iets heftigs trilt het in iemand na zoals de rimpelingen in het water.

Jacqueline van Vilsteren - woensdag 18 november 2020

Ik hoop dit boek te mogen delen met allen die ik in mijn praktijk en in mijn leven komt en zich geconfronteerd weet met stormen in hun leven.

Desirée - woensdag 18 november 2020

Lijkt me een erg inspirerend en waardevol boek, zowel voor mensen in hun persoonlijke leven als voor professionals!

Froukje Smeding - maandag 16 november 2020

Ik vind het een enorm inspirerende titel bij een heel herkenbaar onderwerp. Ik hoop dat de inhoud van het boek minstens zoveel herkenning als nieuwe lessen biedt.

Marleen - maandag 16 november 2020

Zelf heb ik het boek al in mijn bezit. Ik zou het graag ook aan mijn schoonzusje geven, zij doorstaat heel wat stormen..

Ina Tromp - maandag 16 november 2020

Ik ben nieuwsgierig wat dit boek kan aanvullen. De titel van het boek spreekt me enorm aan. Geweldig hoe heb je het gevonden. Alleen de titel zet me al tot nadenken!! Prachtig.

Gerta Stenfert - maandag 16 november 2020

Ik heb zelf momenteel te maken met tegenwind. Mijn moeder 2 weken geleden verloren en mijn vader net een jaar terug. Ik werk zelf ook met clienten die veel stormen in het leven tegenkomen. Het boek spreekt mij erg aan. Zou het erg graag willen lezen en kennis doorgeven aan anderen.

A. Esser - zondag 15 november 2020

Ik ben heel benieuwd. Ik heb er zelf regelmatig mee te maken, ook in mijn prive sfeer.

mips - zondag 15 november 2020

Net 'met mijn ziel onder de arm' gelezen. Natriltijd zal volgens mij nog sterker aansluiten bij mijn ervaringen én die van mijn klanten.

Gonja hikspoors - zondag 15 november 2020

Ja dit sluit aan bij mijn visie. Wil er g r aa g meer over lezen

Kim Lakke - zaterdag 14 november 2020

Yes, dit lijkt me een prachtig boek! En net als andere boeken van Riet zal het als een helende reis kunnen lezen. Vol begrip, inlevingsvermogen vermogen verhogend. Als je als therapeut een beetje inlevingsmoe bent dan lijkt me dit een uplifting moment om weer schoon en in balans te komen. Hartelijke groeten, Kim Lakke

Gerda Stadman - zaterdag 14 november 2020

Ik zou dit boek graag willen lezen om studenten nog beter te kunnen begeleiden tijdens de 'stormen' die ze meemaken in hun leven.

Tanja Rijstenbil - zaterdag 14 november 2020

We hunkeren naar veerkracht, in deze storm die COVID heet en die nog lang niet over is.

Hans Rietbroek - zaterdag 14 november 2020

Welwillende aanvulling op het werken met cliënten met trauma's

Marjolein van Kessel - zaterdag 14 november 2020

Zelf tril ik na van een aantal heftige gebeurtenissen in mijn leven (rouw, verlies, burnout). Grote levenslessen. Iedere handreiking pak ik aan om te leren, wat ik weer gebruik ik om anderen te helpen. Boeken van Riet Fiddelaars zijn heel waardevol. Ik kijk ernaar uit om dit boek te lezen. Ik ben patiënt vertegenwoordiger, leerkracht po en kindercoach.

Kirsten Hegge - vrijdag 13 november 2020

De titel is een fantastische metafoor. Ik ben langzaam aan het terugbuigen. Zoekende naar mijn nieuwe vorm... schud het soms nog na. Als professional lees ik de boeken van Riet altijd met belangstelling. Ik zou ik boek graag toevoegen. Om de lessen later weer te kunnen doorgeven...

Dianne - vrijdag 13 november 2020

Heel benieuwd naar dit boek!

Jacqueline van Vilsteren - vrijdag 13 november 2020

Ik zou graag lezen wat zij als mens en vanuit haar discipline als rouw- en traumatherapeut hiermee doet, het ziet, ervaart etc. Voor mijzelf en de ervaringen en kennis door te geven aan anderen.

Valerie Kolkman - vrijdag 13 november 2020

Ik zou dit boek erg graag lezen om het daarna door te geven aan mijn manager en teamleider collega’s van een woongemeenschap in de gehandicaptenzorg.

Anika van Steenbergen - vrijdag 13 november 2020

ik begeleid veel mensen in mijn praktijk die heftige dingen hebben meegemaakt. Ik zou dit boek heel graag willen lezen.

Chantalle Laheij - donderdag 12 november 2020

Natriltijd kent geen tijd!!!! Bied de ander ruimte. Laat hem zijn kracht en moed ontdekken om te durven natrillen. Geef ruimte om te mogen klinken. In het woord natriltijd zit voor mij muziek. Ik speel saxofoon, een rietinstrument dat het mooiste klinkt en weer “vol en heel” klinkt wanneer er (voldoende) lucht verplaatst wordt in de ruimte tussen het instrument en het riet. Deze (na)trillingen zijn mooi....wij verloren helaas onze tweeling bij een vroeggeboorte..... die tijd daarna is moeilijk te omschrijven. Maar toen ik de titel van dit boek zag, werd ik diep geraakt.... het is nu 12 jaar geleden... en nog steeds tril ik even na. Maar toch is dat net als die mooie klank geworden van het rietinstrument...... omdat we de ruimte kregen van de mensen om ons heen. We kunnen er vooral de mooie klanken uithalen en behouden. En ook dat is natriltijd... Riet, dankjewel voor dit mooie boek!!! Lieve Groet aan allen in de natriltijd. Chantalle

Pieter - donderdag 12 november 2020

Zo'n bijzonder mooi boek wil iedereen wel winnen

Lesley van den Eijnden - donderdag 12 november 2020

Binnen elke storm is er een oog. Een plek om stilte, rust en vrede te ervaren. Een plek van ont-moeten en waar buigen een andere betekenis aanneemt. Als dit boek dat plek aan mensen voorstelt, is het waarlijk een geschenk van een houvast.

Ilse - donderdag 12 november 2020

Ik ben heel benieuwd naar dit boek, vanwege het verlies van mijn dochtertje en mijn begeleidingswerk aan studenten op de Hogeschool Rotterdam. Succes met de actie, mooi initiatief om rouw en verdriet te normaliseren!

Jeanet - donderdag 12 november 2020

Prachtig! ik ben heel benieuwd en lees net in een ander nieuw boek waar Riet Fiddelaers aan meegewerkt heeft. ben benieuwd!

Heidi - donderdag 12 november 2020

Ik zit midden in een storm, en wil graag leren meer mee- en terug te buigen...

Sophie - donderdag 12 november 2020

Ik heb zo wat stormen doorstaan, Ik ben erg naar dit boek. Prachtig in ieder geval de metafoor.

ria de haan - donderdag 12 november 2020

Riet kennende is het een prachtig boek dat raakt!

Christel vannRomunde - donderdag 12 november 2020

Ik ga in ieder geval het woord ‘natriltijd’ jatten????

Eef Wouters - donderdag 12 november 2020

Ik zit momenteel middenin zo’n storm......

Goedele Laga - donderdag 12 november 2020

Natriltijd, wat een prachtig woord, dat je onmiddellijk herkend bij het lezen van de korte inhoud. Daar zou ik graag meer over lezen: als coach en ook als mens die al wat schokken heeft opgevangen.

Jose Holtrop - donderdag 12 november 2020

Dit boek lijkt me interessant om te leren hoe om te gaan met (grote) veranderingen.

Cornel 't Hooft - donderdag 12 november 2020

In deze tijd van (grote) veranderingen een welkom stukje literatuur om te lezen en te ervaren hoe Riet hier naar kijkt en beschrijft.

Anke de Jong - donderdag 12 november 2020

Wat een prachtige titel die al zoveel verwoord van wat er gebeurt in iemands leven als er stormen ontstaan. Een titel die ook ruimte geeft om liefdevol naar je eigen proces hierin te kijken. Dat is al de start van heling!

Rita Kanhai - donderdag 12 november 2020

Lijkt me een prachtig boek: hoe om te gaan met de klappen van het leven, die we niet altijd kunnen ontwijken, maar op de één of andere manier moeten opvangen. Hoe herpak je jezelf? Zowel zinvol voor client als voor professional, je bent immers allemaal mens.

Carla Hendriksen - donderdag 12 november 2020

Ik kom zo vaak tegen dat het natrillen pas echt gevoeld/ervaren wordt als mensen onder de behandelparaplu vandaan komen van hulpverleners of behandelaars. "Wat is er nu eigenlijk allemaal gebeurd de afgelopen tijd? ". Het gevoel met lege handen te staan. De wereld is niet veranderd...maar jouw perspectief wel. Ik hoop dat dit boek voor velen compassie zal opleveren voor de mensen om hun heen met name als de waan van alle dag weer door lijkt te gaan. Ik ben benieuwd naar de inhoud van dit boek. Is ook mooi om cadeau te geven aan anderen die het nodig hebben schat ik zo in.

Addy Verhagen - donderdag 12 november 2020

als rouw- en verliestherapeut ben ik zeer benieuwd naar dit boek, mede omdat het me persoonlijk raakt door familielid, die in een achtbaan van verliesaspecten zit.

Louis de Wit - donderdag 12 november 2020

belangrijk onderwerp

Marlies Klinkenberg - donderdag 12 november 2020

In deze prachtige titel schuilt vastveenninspirerend boek dat op mijzelf en anderen toegepast gaat worden.

Ineke Koops - donderdag 12 november 2020

Echt benieuwd naar dit boek. Ik merk weer eens, nu er een storm in mijn eigen leven is, dat theorie en praktijk niet op hetzelfde moment bij elkaar komen. Dat er echt een natriltijd is, die je heen en weer slingert. Een extra perspectief is welkom.

Ingrid - donderdag 12 november 2020

Ik ben heel benieuwd, zelf ook nog aan het natrillen van een burnout

Ellen Blok - donderdag 12 november 2020

Wil ik lezen!!

meino terwel - donderdag 12 november 2020

Lijkt me n prachtig boek om te lezen en daarnaast cliënten te tippen!

elvira - donderdag 12 november 2020

Ik ben heeeel benieuwd naar het boek en vooral hoe dit mij weer verder kan helpen in de begeleiding en coaching.

Rian Bruijne - van dorst - donderdag 12 november 2020

Dit boek past mooi in de praktijk om uit te lenen aan cliënten.

Lex Grijseels - donderdag 12 november 2020

Vandaag jarig, 62, wat dat ook betekent. We gaan in het hiernamaals toch in het licht. Dat dit voor veel mensen anders is en gereedschap nodig heeft om te helpen verwerken is duidelijk. Vooral nu de wereld keihard door lijkt te draaien (letterlijk en figuurlijk). Waar is dan het eind van de tunnel? Laten we dan het licht voor iemand zijn die het even mist. Ben benieuwd naar de inhoud en hoe je kunt trillen in tijd.

Myriam van der Steen - donderdag 12 november 2020

Wat een prachtige term natrilltijd, na 2 keer borstkanker gehad te hebben voel ik dat ook zo lijfelijk. Nu werk ik veel met vluchtelingen die hier in Nijmegen een 'normaal' bestaan proberen op te bouwen. De peuters trillen letterlijk.

Inge Bongers - donderdag 12 november 2020

Rouw is rauw. Zowel in mijn persoonlijk leven met het verlies van mijn moeder als in mijn werk als coach komt het thema rouw de laatste tijd voorbij. Ik ben heel nieuwsgierig naar dit prachtige boek. Met zo’n mooie titel kan het niet anders dan dat het mij helpt bij het verlies van mijn moeder en ik ook coachees kan begeleiden hierin.

Miranda - donderdag 12 november 2020

Hoe mooi is het om mensen te leren mee te buigen in de storm, zodat ze uiteindelijk krachtig vanzelf terugbuigen en overeind staan om weer verder te kunnen leven! Dit is wat ik mijn patiënten graag zou willen meegeven.

Bertie - donderdag 12 november 2020

pakkende titel !!

Marjan van Vliet - donderdag 12 november 2020

Dit boek wil ik heel graag lezen Ik ben ervan overtuigd dat ik het daarna kan gebruiken, zowel privé als zakelijk

Käthy Meijer - donderdag 12 november 2020

Dit lijkt me een bijzonder waardevol boek, Riet Fiddelaers heeft zoveel te delen.

Aly Vos - donderdag 12 november 2020

Altijd al enthousiast over de boeken van Riet Fiddelaers-Jaspers.......dit boek lijkt me een rijke toevoeging aan mijn hulpverlening

Gerard Servais - donderdag 12 november 2020

Ja bijzonder mooi om te gebruiken voor jezelf en de ander vriendelijke groet Gerard

Erna - donderdag 12 november 2020

Mooie metafoor, meebewegen met de storm, graag lees en ervaar ik hoe dit te doen, in werk & privé.

arna - donderdag 12 november 2020

Delen is Helen en wil het graag lezen

Linda Kroonsberg - donderdag 12 november 2020

Voor zowel mijn werk als privé, zou ik dit boek graag lezen.

Cilia Roovers - donderdag 12 november 2020

Graag mooi om te lezen

Sylvia - donderdag 12 november 2020

Hoe meer er bekend wordt over trauma en de impact van traumatische gebeurtenissen op kinderen, volwassenen, hun kwaliteit van leven en hun manieren om ermee om te gaan, hoe beter. Trauma wordt vaak niet herkend.

Merian vd Berg - donderdag 12 november 2020

Lijkt me n prachtig boek om te lezen en daarnaast clienten te tippen!