Actueel

Weggeefactie: Relaties, hoe doe je dat?

Versterk je relatie met inzichten uit EFT

wo 21 mrt 2018

Een langdurige liefdevolle relatie is een wens die niet altijd vanzelf in vervulling gaat. Hoe goed je bedoelingen ook zijn, soms bots je met je partner. Of misschien merk je wel dat zich in jouw relaties steeds dezelfde patronen voordoen. Relaties, hoe doe je dat? laat zien hoe relaties zich ontwikkelen en hoe de situatie waarin je bent opgegroeid, daar invloed op heeft. Het boek helpt je om je eigen gedrag en dat van je partner te begrijpen en leert je om negatieve patronen te doorbreken. Je ontdekt hoe je jezelf kunt blijven in een relatie, terwijl je tegelijk open blijft staan voor je partner.

Dit boek is gebaseerd op de succesvolle Emotionally Focused Therapy (EFT), een methode die emoties gebruikt als ingang voor verandering. Uit talloze onderzoeken blijkt dat EFT de beste resultaten oplevert van alle typen relatietherapie. EFT is gefundeerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten in de manier waarop volwassenen relaties vormen. Relatietherapeut Karin Wagenaar maakt deze wetenschappelijke inzichten zo toegankelijk, dat je ze zelf kunt gebruiken om je relatie te versterken. Van de eerste vonk die overspringt tot een liefde die blijft bloeien.

Karin Wagenaar is psychotherapeut en relatietherapeut. Zij heeft sinds 1991 haar eigen praktijk, waarin zij paren helpt om hun relatie te verbeteren. Zij introduceerde Emotionally Focused Therapy in Nederland en is de oprichter van de Stichting EFT Nederland.

In samenwerking met Van Duuren Media mogen we 5 exemplaren van dit boek weggeven! Deze weggeefactie loopt t/m dinsdag 27 maart. Winnaars worden woensdag 28 maart per e-mail geïnformeerd. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Klik hier om mee te doen aan deze weggeefactie!

Let op: reacties via onderstaand formulier worden niet meegenomenGeef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:

g - donderdag 29 maart 2018

Lijkt me een interessant boek!

monique - maandag 26 maart 2018

voor iemand die al lang single is kan het vragen oplossen

Anneke van Esterik - zondag 25 maart 2018

Net een EFT- basisopleiding gedaan; dit zou dus een mooie aanvulling zijn op de literatuur die ik daarvoor heb doorgelezen.

Madelijn van 't Veer - vrijdag 23 maart 2018

eindelijk de liefde van mijn leven, graag zou ik samen met hem gelukkig blijven ook in tijden van puberkinderen. Dan is het af en toe erg fijn om te lezen hoe gefocust op elkaar te blijven.

Mieke van Meeteren - donderdag 22 maart 2018

Zou iedereen moeten lezen die met één persoon samenleeft

Hans - donderdag 22 maart 2018

Nog nooit een beter boek gelezen over verbetering van je relatie dan 'Houd me vast' van Dr. Sue Johnson, de ontwikkelaar van EFT, dus ben erg benieuwd naar het boek van Karin Wagenaar.

Ineke Hamstra - donderdag 22 maart 2018

Deze EFT methode lijkt me een mooie aanvulling op systemisch werken, waar je ook kijkt naar de situatie waarin je bent opgegroeid.

Lucy Spoelstra - donderdag 22 maart 2018

Ik ben van ouds-her met mijn cliênten (als het zo te pas komt) bezig met de communicatie, maar zou graag meer weten over het toepassen van EFT

Nanneke - donderdag 22 maart 2018

Dit boek maakt mij nieuwsgierig! Zou het dan echt mogelijk zijn om in zo'n 200 bladzijdes een begin te maken aan het einde van zoveel negatieve emoties in relaties?

Martijn van Daal - donderdag 22 maart 2018

Zo! Een paar tips hierin zouden erg welkom zijn. Nu ben ik een interim manager die veel met verschillende mensen werkt, waar bij mij de focus ligt op persoonlijke groei. Maar voor in mijn privé ligt dat toch anders... hoe pas ik die mooie tips die ik zakelijk geef ook thuis toe? Handvaten hierin zijn dus van harte welkom! Met vriendelijke groet, Martijn

Rita - donderdag 22 maart 2018

Ben erg benieuwd welke praktische handvatten dit boek biedt om in je eigen relatie en in die van de mensen om je heen, helderheid te geven hoe je een relatie gezond kunt houden.

Jacqueline Siksma - donderdag 22 maart 2018

Ik ben benieuwd welke inzichten en praktische toepassingen dit boek nog toevoegt aan de eerder verschenen boeken over EFT! Wellicht ook een leuk boek vanwege de praktische inslag om mee te geven aan cliënten... Goede tip!

yvonne jansen - donderdag 22 maart 2018

om het licht wat er in verborgen zit

Petra Zaanen - donderdag 22 maart 2018

Bij jezelf blijven in relatie met de ander... lastig! Ik ben heel benieuwd wat Karin hierover schrijft!

trudy top - donderdag 22 maart 2018

alles om ouders in hun relatie te versterken heeft zijn positieve weerslag op hun kinderen door de generaties heen.

Berna - donderdag 22 maart 2018

Iets waar je iedere dag mee te maken hebt. Ik ben benieuwd!

Ank - donderdag 22 maart 2018

Volop persoonlijke uitdagingen in een relatie van 34 jaar, met een partner die Transgender is. En daarnaast natuurlijk de " gewone" uitdagingen doordat ieder patronen ontwikkeld vanuit je gezin van herkomst. Desondanks ervaar ik nog steeds dat we ons ontwikkelen kunnen met elkaar. Dit boek lijkt me helpend hierin.

sjaak schoemans - donderdag 22 maart 2018

Wat een prachtige titel! De vraag, die de doorsnee mens dagelijks bezig houdt!

Elien Gaaikema - donderdag 22 maart 2018

Dit lijkt me een fijn, toegankelijk boek om mee te geven aan echtparen in mijn praktijk.

Hanneke Bolt - donderdag 22 maart 2018

Ik ben heel benieuwd naar dit boek. Om persoonlijke redenen: langste relatie duurde 9 jaar en ik zou met mijn huidige partner graag oud willen worden; maar ook professionele redenen: ik werk als arts seksuoloog en mijn uitgangspunt is dat seks niet gaat over standjes maar over 'houding/attitude'...dus relatiedynamiek is altijd van belang. Ik kan er niet genoeg over leren.

Cynthia - donderdag 22 maart 2018

Nét mijn diploma counselor en PSBK gehaald ! Nu zin mijn horizon verder te verbreden. EFT maakt me zeer nieuwsgierig. en relaties...die zijn altijd en immer onderdeel van integratieve aanpak. geweldig als ik mijn clienten met nieuwe kennis steeds beter kan bedienen. geweldig als ik dit boek mag ontvangen. Succes voor allen die dit aanvragen!

Spectus Coaching Henriette van Beijnum - donderdag 22 maart 2018

EFT is geweldig. Wat mooi dat Karin dit zou uit de praktijk weet weer te geven. Graag een exemplaar, zit in regio waar veel echtscheidingen zijn en werk met stellen die er beter met elkaar uit willen komen! Veelal lukt dat ook! EFT is geweldig.

Linda Majoor - donderdag 22 maart 2018

Hoe bewwak je je grenzen en ga je toch voluit voor een nieuwe relatie? Nieuwsgierig naar dit boek

Ires - donderdag 22 maart 2018

Mijn relatie staat op het spel en wie weet biedt het boek mooie inzichten voor de toekomst...

Rian Bruijne - van Dorst - donderdag 22 maart 2018

Een mooi boek voor mijn kinderen. Hun ouders zijn hun voorbeeld met 40 jarig huwelijk.

Louis de Wit - donderdag 22 maart 2018

als relatie therapeut met specialisme mensen met autisme en relaties ben ik geïnteresseerd in boeken over relatie met goede werk tips.

smg nelissen - donderdag 22 maart 2018

Ja , hoe doe je dat? ik heb al een leven achter me en weet het nog steeds niet!!

Marjon - donderdag 22 maart 2018

Mooi! Emoties als ingang voor verandering, Ben heel nieuwsgierig

Wim - donderdag 22 maart 2018

Prachtig dat het belang van emoties in relaties wordt verhelderd en hoe de omgang daarmee bepalend is voor een gezonde relatie-ontwikkeling.

Patri - donderdag 22 maart 2018

Wat goed dat er een boek over dit onderwerp is geschreven. Volgens mij worstelen veel mensen met het (blijven) bouwenaan en onderhouden van relaties. Begrip van waar deze worsteling, mogelijk, vandaan komt, lijkt mij dan ook van belang.

Marc Tielen - donderdag 22 maart 2018

Op zoek naar verandering voor meer verbinding!

ilonka - donderdag 22 maart 2018

Iedereen neemt in relaties emoties en patronen mee uit vorige relaties. Die kunnen vaak al ontstaan zijn in de kindtijd. In elke nieuwe relatie duurt het even voor je de vinger er op kan leggen, maar bewustwording is een belangrijke eerste stap.

INGE SIMONS - donderdag 22 maart 2018

dank :-)

Rener Brink - donderdag 22 maart 2018

Lijkt me een zeer boeiend boek. Naast mijn eigen ervaring (helaas een keer gescheiden) heb ik in een nieuwe relatie en wil die goed houden maar ik dit ook bij medewerkers mee. Hier wordt je alleen beter en wijzer van

Lillian van Wesemael - donderdag 22 maart 2018

Wat leuk dat er nu een boek is, dat mensen op een eenvoudige manier inzicht geeft in het krijgen en behouden van relaties.