Actueel

Winactie: Toegangskaart Congres Positief Leiderschap

wo 19 sep 2018

De leiderschapsstijl is bepalend voor de organisatiecultuur. Dat een positieve benadering kan leiden tot betere prestaties, meer betrokkenheid en een positieve organisatiecultuur zal niemand verbazen. Positief leiderschap richt zich op werkgerelateerd welbevinden, sterke kanten van mensen, veerkracht en ontwikkeling. Tijdens het Congres Positieve Psychologie zal de Amerikaanse grondlegger Kim Cameron delen hoe aandacht, medeleven, begrip en werken met de positieve krachten in de dagdagelijkse praktijk van organisaties tot positieve resultaten leiden.

Een gevarieerd aanbod van sessies brengt positief leiderschap in de zorg, het onderwijs en het bedrijfsleven in beeld en biedt handvatten hoe zelf een positief leider te worden of hoe cliënten te begeleiden in hun ontwikkeling naar positieve leiders.

Ronald Giphart sluit deze dag af door uit de doeken te doen hoe de afgelopen twee miljoen jaar leiderschap is gevormd en wat we heden ten dage van leiders verlangen.

14 inspirerende sprekers: Kim Cameron, Wil Foppen, Ronald Giphart, Anje-Marijcke van Boxtel, Fredrike Bannink, Eline Kuiper, Christien Brinkgreve, Nick van Dam, Judith Grimbergen, Marcel Hendrickx, Sanne Netten, Saskia Tjepkema, Bas Snippert en Helma Ton

Datum: Vrijdag 30 november
Locatie: De Reehorst, Ede
Meer informatie: www.positievepsychologiecongres.nl

Doe mee aan de winactie en maak kans op een gratis toegangskaart!
We geven een toegangskaart t.w.v. € 296,45 weg voor dit congres. Deze winactie loopt t/m dinsdag 25 september. De winnaar wordt woensdag 26 september per e-mail geïnformeerd.

Klik hier om mee te doen aan deze winactie!

Let op: reacties via onderstaand formulier worden niet meegenomen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.Geef hieronder uw reactie op dit nieuwsitem

Leave this one empty:
Naam:
Don't fill in data here:
Reactie:
Don't put anythin in here:

Carla - dinsdag 25 september 2018

kreeg de link doorgestuurd van een vriendin, die vindt dat dit echt iets voor mij is. Ben erg verrast om te zien dat er zovelen anderen dit ook belangrijk vinden en nieuwsgierig om te leren van ervaringen van anderen!

sonja - zondag 23 september 2018

Het zou SUPER zijn om via deze actie toch naar deze inspirerende dag te kunnen.

Sue - zaterdag 22 september 2018

Positief leiderschap is de toekomst om gezonde organisaties te creëren! Met alle burn-out cijfers is dit cruciaal. De kunst is om de boodschap en de vaardigheden breed te verspreiden. Het deelnemen aan dit congres draagt significant bij aan mijn missie als trainer om zoveel mogelijk gezonde organisaties te creëren. Mijn dank is bijvoorbaat groot!

Teti Verhoeff - zaterdag 22 september 2018

Wat zou ik graag -met iets meer back up-bijdragen aan meer positief leiderschap binnen de grote gemeente waar ik voor werk! Dit congres biedt een keur aan verschillende soorten back-up. Ja, graag dus! ????

Jeannette van Capelleveen - donderdag 20 september 2018

De (geboorte)zorg heeft positief leiderschap nodig om de angst voor verandering te kunnen tackelen en verbeteringen door te voeren. Als projectleider wil ik de kennis van deze dag graag inzetten. Graag!

Guus - donderdag 20 september 2018

Persoonlijk leiderschap, veiligheid/steun en sociale interactie zijn mijns inziens de pijlers voor veerkracht en leiderschap. Ben benieuwd hoe en wat nog meer de mens kan motiveren en inspireren. Ik kijk er naar uit!

Marion van der Kemp - donderdag 20 september 2018

Superleuk dat ik zo maar een toegangskaart kan winnen om nog beter het Positief Leiderschap uit te kunnen dragen. En hoe leuk het is als iemand anders deze wint. Een hele dag genieten. Groeten Marion

Peter van Asten - donderdag 20 september 2018

Wat zou ik het enorm waarderen als ik gratis naar dit geweldige evenement kunnen komen. Door langdurige revalidatie geruime tijd uit de roulatie geweest. Met een positieve instelling bouw ik aan mijn nieuwe netwerk. Zo'n dag tussen vakgenoten en geïnspireerd door lezingen van topsprekers zal me een enorme boost geven.

Richard Reniers - donderdag 20 september 2018

Wat zou ik dit geweldig vinden om deze toegangskaarten te mogen winnen. Ik vind het een Topprogramma. Ik kijk er nu al naar uit! Succes trouwens met de organisatie. Gr. Richard Reniers