Zoek een counsellor

Klik hier om een account aan te maken!Hieronder kunt u op zoek gaan naar een counsellor bij u in de buurt. Bent u zelf counsellor? Klik dan hier om u aan te melden.

Terug naar het overzicht

Coaching4change

Yvonne Overes

Bedrijfsnaam:
Coaching4change
KvK nummer:
30281264
Adres:
Nieuwegracht 29
3512 LD Utrecht
Regio:
Utrecht
 
Telefoon:
06-53309068
Fax:
Mobiel:
06-53309068
Bereikbaar:
Werkdagen - overdag
Werkdagen - 's avonds
E-mail:
Website:
Contactpersoon:
Yvonne Overes
Geslacht:
Vrouw
Beroep:
Coach
Gespecialiseerd:
Burnout, Coachend Leidinggeven, Communicatie vaardigheden, Loopbaanbegeleiding, Outplacement
Sector:
Bedrijfsleven, Overheid, Onderwijs, MKB, Zorg, Particulier
Uurtarief:
€ 100,-
Beroepsorganisatie(s):
NOBCO, NOLOC
Geregistreerd bij:
NOBCO, NOLOC
Aangesloten bij:
NOBCO, NOLOC
Opleiding 1:
Opleiding voor Master Coach en Master Counselor, Europees Instituut/De Baak
Opleiding 2:
Studie Psychologie, Universiteit Utrecht
Opleiding 3:
Oplossingsgerichte coaching, RINO Noord-Holland
Opleiding 4:
De Nieuwe Loopbaanprofessional, Europees Instituut/De Baak

Omschrijving


Het vinden van een baan die écht past, is in mijn leven altijd een thema geweest. Ik heb meerdere keren een loopbaanswitch gemaakt en altijd werk en opleiding met elkaar gecombineerd. Ik vind mijn werk als coach, counselor en loopbaanbegeleider inspirerend, omdat het me in staat stelt mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen. Het is mijn passie mensen te inspireren om de juiste keuzes te maken en getuige te zijn van hun persoonlijke en professionele groei. Mijn motto is: ‘doe wat je écht wilt!’

Professioneel heb ik me ontwikkeld met universitaire studies Engels en Psychologie en diverse post hbo-opleidingen en specialisaties op het gebied van Coaching & Counseling, Daarnaast werkte ik ruim 25 jaar bij (semi-) overheidsinstellingen en in het commerciële bedrijfsleven (o.a. Trimbos-instituut, Oracle) als resource manager, project manager, documentalist, vertaler en (eind)redacteur.

Privé maak ik graag verre reizen, ben ik actief in de muziek en interesseer ik me voor alles wat met psychologie te maken heeft. Deze ruime werk- en levenservaring, in combinatie met een grote interesse voor menselijke drijfveren, is de basis van mijn praktijk Coaching4change.


Werkwijze


In mijn praktijk Coaching4change begeleid ik je graag met:

- Loopbaanbegeleiding voor het vinden van werk dat écht bij je past.

- Coaching voor optimaal functioneren en om je toekomst in eigen hand te nemen.

- Counseling om je leven weer op de rails te krijgen.

Mijn doel is jou te begeleiden bij het ontdekken en realiseren van wat je écht wilt in je leven of loopbaan. Door de aandacht te richten op je gewenste toekomst en je persoonlijke kwaliteiten motiveer ik je om stapsgewijs aan je doelen te werken en hiermee de gewenste verandering in leven of loopbaan te verwezenlijken. De toegepaste methode is gebaseerd op de allernieuwste inzichten en onderzoeksresultaten uit de positieve psychologie en werkt daarom snel en effectief.

Je kunt kiezen voor gesprekken op een sfeervolle locatie in Utrecht - ook in de avond, of voor het zeer effectieve en comfortabele online coaching - ook in het Engels.