Zoek een counsellor

Klik hier om een account aan te maken!Hieronder kunt u op zoek gaan naar een counsellor bij u in de buurt. Bent u zelf counsellor? Klik dan hier om u aan te melden.

Terug naar het overzicht

Reflexxi

Jeanette van Stijn

Bedrijfsnaam:
Reflexxi
KvK nummer:
27270055
Adres:
Benoordenhoutseweg 23
2596 BA Den Haag
Regio:
Zuid-Holland
 
Telefoon:
070-3142440
Fax:
Mobiel:
Bereikbaar:
Werkdagen - overdag
E-mail:
Website:
Contactpersoon:
Jeanette van Stijn
Geslacht:
Vrouw
Beroep:
Coach, Supervisor, Trainer, Mediator
Gespecialiseerd:
Business Coaching, Bewustzijn, Coachend Leidinggeven, Communicatie vaardigheden, Conflicthantering- en bemiddeling Intervisie, Managementcoaching, Persoonlijk leiderschap, Persoonlijke ontwikkeling, Stressmanagement, Supervisie, Teamcoaching, Zingeving
Sector:
Bedrijfsleven, Overheid, Onderwijs, MKB, Zorg, Particulier
Uurtarief:
€ 225,- bedrijfsleven / speciaal tarief particulieren
Beroepsorganisatie(s):
NOBCO, NVO2
Geregistreerd bij:
NOBCO, NVO2
Aangesloten bij:
NOBCO, NVO2
Opleiding 1:
Opleiding tot mediator,The Lime Tree
Opleiding 2:
Diverse aanvullende Enneagram trainingen, Enneagram Worldwide (VS)
Opleiding 3:
Enneagram Professional Training Program, Enneagram Worldwide (VS)
Opleiding 4:
Cultuur, Organisatie & Management, VU Amsterdam
Opleiding 5:
Hogeschool voor Bedrijfskunde, Hogere Hotelschool Den Haag

Omschrijving


Na mijn studies aan de Hogere Hotelschool en de Vrije Universiteit (Cultuur, Organisatie & Management) werkte ik als organisatieadviseur. In mijn werk komt de mens steeds centraler te staan en ik ontwikkel mij meer en meer als coach, trainer en mediator. Rond mijn 30e ben ik in aanraking gekomen met het enneagram en heb ik de opleiding tot "enneagramteacher" gevolgd bij Helen Palmer en David Daniels in het Enneagram Professional Training Program (EPTP) van hun opleidingsinstituut Enneagram Worldwide (VS). Het enneagram neemt een snel groeiende plaats in mijn activiteiten in. In 2003 leidt dit tot mijn beslissing mij nog uitsluitend met mensen en het enneagram bezig te houden. ?Ik start met een nieuw bureau: Reflexxi! De belangrijkste reden hiervoor is dat het enneagram mij persoonlijk en professioneel veel heeft gebracht. Zonder dramatisch te willen doen, kan ik stellen dat het veel in mijn leven heeft veranderd en dat gun ik ieder mens, ieder team en iedere organisatie. Leuker, effectiever, duurzamer en inspirerender kunnen we het namelijk wel degelijk voor u maken!

 

Naast Reflexxi heb ik tevens een opleidingsinstituut, Enneagram Nederland, met activiteiten variërend van mini-workshops tot complete opleidingen.


Werkwijze


Bij Reflexxi draait het om reflectie... Reflectie met als doel het (her)verbinden met onszelf en met anderen, het beste uit onszelf te halen, het vinden van betekenisgeving en zingeving. In ons werk, in onze (werk)relaties, in ons (werkzame) leven.… ‘xi’ staat voor levenskracht of –energie (het Chinese ‘chi’ of Japanse ‘kie’). Het betreft het essentiële of meest wezenlijke in ons. Kenmerkend voor de werkwijze van Reflexxi is het begeleiden naar en herverbinden met de kern, het meest wezenlijke of de hoofdzaak. In onszelf, in relaties, werk, teams of organisaties. Maar ook het herverbinden met de kern van een vraagstuk of probleem. Om zo hoofd- van bijzaken te scheiden. Om een goed spoor te vinden zodat inspiratie en energie weer stroomt.

Enneagram Nederland biedt u de mogelijkheid om het enneagram voor uw persoonlijke en professionele ontwikkeling te leren ervaren en waarderen. Enneagram Nederland is als enige in Nederland geauthoriseerd om het Enneagram Professional Training Program van Helen Palmer aan te bieden. Het opleidingsaanbod varieert van kennismakingsworkshops tot een opleiding tot Enneagram Basiscoach. Ook ervaren coaches kunnen bij ons terecht om het enneagram te leren toepassen in hun coachingstrajecten.