Zoek een counsellor

Klik hier om een account aan te maken!Hieronder kunt u op zoek gaan naar een counsellor bij u in de buurt. Bent u zelf counsellor? Klik dan hier om u aan te melden.

Terug naar het overzicht

PaardenKrachtCoaching

Bedrijfsnaam:
PaardenKrachtCoaching
KvK nummer:
525509310000
Adres:

Regio:
Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant
Telefoon:
Fax:
Mobiel:
0641392724
Bereikbaar:
Werkdagen - overdag
Weekend - overdag
E-mail:
Website:
Contactpersoon:
Geslacht:
Vrouw
Beroep:
Coach, Trainer
Gespecialiseerd:
Business Coaching, Coachend Leidinggeven, Communicatie vaardigheden, Competentie ontwikkeling, Managementcoaching, Persoonlijk leiderschap, Persoonlijke ontwikkeling, Teamcoaching
Sector:
Bedrijfsleven, Overheid, Onderwijs, MKB, Zorg, Particulier
Uurtarief:
-
Beroepsorganisatie(s):
NMI, NOLOC, Beroepsverening Jobcoaches Nederland
Geregistreerd bij:
Aangesloten bij:
Opleiding 1:
Gedragswetenschappen UvA
Opleiding 2:
NLP
Opleiding 3:
Oplossingsgerichte coaching
Opleiding 4:
Coachen met Paarden
Opleiding 5:
Empowerment trainer
Opleiding 6:
Mediation

Omschrijving


Maia Kramer

Sinds vele jaren in een leidinggevende positie met veel passie betrokken bij coaching en training van cliënten en professionals op het gebied van verzuim en re-integratie, waaronder arbeidsdeskundigen en bedrijfsartsen. Daarnaast is zij werkzaam als mediator.

Haar werkwijze kenmerkt zich door het stimuleren van het zelfontdekkend vermogen. Haar doel is om een ontspannen context aan te bieden waar, door te doen en te ervaren, geleerd kan worden.

Karin van der Poll

Karin is sinds 1995 loopbaancoach en trainer van professionals, waaronder HRM managers, bedrijfsartsen, re-integratieconsulenten en leidinggevenden, op het gebied van empowerment en oplossingsgericht werken. Haar kracht ligt in haar vermogen om anderen te inspireren en te ondersteunen in hun ontwikkeling. Haar aanpak is luchtig, humorvol en tegelijk effectief en doelgericht.
Haar motto? “De richting van de wind kun je niet beïnvloeden, maar de stand van de zeilen bepaal je zelf.”

Karin & Maia

De ontdekking dat de samenwerking met paarden een enorme meerwaarde kan hebben bij trainingen, heeft voor Maia en Karin geleid tot de oprichting van PaardenKrachtCoaching. De natuurlijke en directe reflectie die plaatsvindt door de input van de paarden leidt snel tot inzicht.

Zowel Maia als Karin hebben jarenlange ervaring met paarden, de laatste 15 jaar vooral met IJslandse paarden.


Werkwijze


Paardencoaching is een manier van coaching waarbij de deelnemers oefeningen doen met paarden. Er wordt niet op de paarden gereden, de oefeningen zijn zogenaamde ‘grondoefeningen’ waarbij de paarden vrij rond lopen.


De reactie van de paarden zegt veel over de manier waarop de deelnemers in het dagelijks leven omgaan met bepaalde zaken,
zoals leidinggeven, samenwerken, communicatie, etc.

  • Paarden geven een onbevangen en onbevooroordeelde reactie op menselijk gedrag.
  • Het werken met paarden heeft bewezen van groot nut te zijn bij trainingen op het gebied van leiderschap, communicatie en samenwerking.
  • De interactie tussen paard en mens geeft bijvoorbeeld inzicht in verschillende manieren van communiceren en leidinggeven.
  • Er wordt relatief snel en doeltreffend resultaat geboekt en de resultaten beklijven lang; deelnemers herinneren zich vaak jaren later nog wat zij hebben geleerd over hun eigen functioneren tijdens de workshop.